Din kurv

Skriv til os på kontakt@brandgodt.dk

Husk fri fragt ved køb over 500 DKK (ellers 29 DKK)

Handelsbetingelser

Produktinformation

På Brandgodt.dk sælger vi accessories og tøj til rigtige brand-mænd, kvinder og børn i alle aldre.

På vores hjemmeside oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til os på følgende mail adresse: kontakt@brandgodt.dk.

Priser

Alle priserne er dagspriser.

Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Hvis ikke andet er oplyst er alle priser i DKK (danske kroner).

Bestilling

Når du sender ordren til os, behandler vi ordren, og sender dig en mail med en ordrebekræftelse.

Ordrebekræftelsen er ikke en bindende aftale, men en erklæring om køb af en vare. Så snart vi bekræfter ordren vil du modtage en faktura, og ordren vil blive ekspederet.

Vi tager forbehold for varer der evt. måtte være i restordre ved leverandøren eller udsolgt. I dette tilfælde, vil vi kontakte dig, og give besked om leveringstidspunktet eller sammen med dig finde en anden løsning.

Persondata

De personlige oplysninger du giver, bliver brugt til at svare på dine spørgsmål, behandle dine ordrer eller give dig adgang til bestemte oplysninger.

Du har ret til at ændre og slette alle de personlige oplysninger, som vi har om dig på “Din konto” siden.

Betaling

De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte i krypteret form (SSL) som det kun er dig og kortindløseren der kan læse.

Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med dankort eller kreditkort trækkes beløbet først fra din konto når ordren sendes.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Ved overdragelsen af varen til GLS, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til denne. Køber må herefter afklare beskadigelsen med GLS.

Reklamation

Vi yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler).

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til os i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har eller burde have opdaget manglen ske til os inden rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Vi har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for vores kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem dig og os.

Fortrydelsesret

Meddeler du os, at du har fortrudt dit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler vi selvfølgelig det modtagne beløb, når du returnerer varen.

Varer der returneres ufranco eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering er du ansvarlig for at bruge en pakke distributør der gør det muligt at spore pakken, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Fortrydelsesretten frafalder ligeledes når der er tale om specialtryk og broderi på tekstiler. Dog sker der selvfølgelig omlevering ved fejltryk eller lign.

Forbehold for ændringer

Vi forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne webside. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider

De bestilte varer sendes hurtigst muligt alt efter lagerstatus. Dermed kan du forvente at varen leveres indenfor 1-3 hverdage. Med forbehold for varer der ikke er på lager, er i restordre eller andet er aftalt. Vi leverer vores pakker med GLS.

Misbrug

Misbrug af vores hjemmeside kan medføre politianmeldelse.

Det er ikke tilladt at kopiere og bruge billeder og tekst fra vores hjemmeside uden skriftlig tilladelse.

Fri fragt over 500,-

Ellers 29,-

Hurtig levering

Levering indenfor 2-3 hverdage

God kundeservice

Vi finder svar på dine spørgsmål

Stort udvalg

Over 300 produkter