Coast XP18R håndlygte (3650 lumen)
1.399,00 kr. (1.119,20 kr. eks. moms) Tilføj til kurv

Coast XP18R håndlygte (3650 lumen)

1.399,00 kr. (1.119,20 kr. eks. moms)

Ekstrem kraftig håndlygte fra COAST på 3650 lumen ( skaffevare )

Husk fri fragt ved køb over 500 DKK (ellers 29 DKK)

  • Levering indenfor 2-3 hverdage
  • God kundeservice – vi finder svar på dine spørgsmål
 100% sikker betaling 

COAST XP18R
Vær forberedt på enhver situation. Denne COAST XP18R lommelygte er kåret som bedst i lystest og fire-tilstand.

Multi-beam mulighed drevet af et COAST ZITHION-Xä genopladeligt batteri.

Denne lommelygte er udstyret med en real-time strøm indikator samt patenteret slide-focusing optical teknologi, dette giver ”flood light”, som er et bredt lys, samt ”spotlight” som er kraftigt lys med glidende overgange imellem de to funktioner.


Produkt oversigt

Denne COAST XP18R er genopladelig og et RECHARGEABLE DUAL POWER produkt. Dette gør at du vinder over mørket. Tilmed er det nemt for brugeren og opnår besparelse på COAST’s ZITHION-X™ genopladelige strømkilde. Du kan også benytte 6 X AA alkaline batterier (sælges separat) så du aldrig er uden lys. Hvis du er mere til at skifte mellem to genopladelige batterier er dette også muligt da lader kan sættes direkte ind i batteriet. Fjern det genopladelige batteri for at tilslutte eller oplade batteriet, der stadig er indeni takket været den integrerede ProTek™ opladningsport og batteriopladningsindikator. XP18R lommelygten indeholder ikke kun medium, høj og lav output funktioner, men også COAST’s signatur TURBO Mode for optimal lys i mørket.

Lygten er kåret som : Klareste lys i test, denne vejrbestandige og støvafvisende lommelygte er lavet af rustfrit stål og aluminium, der passer godt i hånden samtidig er den til at betjene med en hånd. Tekstur håndtag for et solidt greb og øget komfort.

Med slide-focusing patenteret optik har du flood-to-spot beam shaping muligheden lige ved hånden, samt muligheden for at bruge lygtens Beam Lock til at indstille lysstrålen efter dit eget ønske.